Käytätkö sähköhammasharjaa?
Jos saisit n. 200€ arvoisen, uusinta tekniikkaa edustavan ultra-aalto-hammasharjan tuotetestaajan hintaan 39,90€, olisitko kiinnostunut?

Jätä yhteystiedot

Etu- ja sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

LOISTE SÄHKÖHAMMASHARJA EDISTYKSELLISELLÄ VÄRÄHTELYTEKNIIKALLA

Sähköhammasharjoissamme on erittäin nopea harjaspäiden Loiste värähtely -tekniikka. Hampaita harjatessa sähköhammasharja värähtelee yli 62 000 kertaa joka poistaa tehokkaasti hampaissa esiintyvää plakkia. Värähtelyn ansiosta hammastahnasta ja syljestä muodostuu seosta joka liikkeen voimasta pääsee myös hammasväleihin, jonne tavalliset harjakset eivät normaalisti yltäisi.

Loiste-sähköhammasharja tarjoaa viisi eri ohjelmaa käyttäjänsä tarpeisiin: syväpuhdistus, hellävarainen, hierova, valkaisu ja ienhoitotila. Sähköhammasharjan langaton lataus mahdollistaa jopa 50 päivän käyttöajan yhdellä latauksella, ja laite tarjoaa 90 minuutin käyttöajan täyteen ladattuna.

Lisätietoja tuotteesta ja sen käytöstä voit lukea tuotteen kotisivuilta, jonne pääset alla olevasta linkistä.

KOTIMAINEN RAIKKAAN MINTUN MAKUINEN HAMMASTAHNA

Oletko jo kokeillut uutta, Suomessa valmistettua Loiste Hammastahnaa? Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää erittäin korkealaatuista xylitolia ja raikasta mintun makua, joka antaa pitkäkestoisen raikkauden suuhun​​. Kokeile sitä nyt ja vahvista hymysi, suojaa hampaasi, ja paranna suun hygieniaa säännöllisellä käytöllä​.

Loiste Hammastahna estää hampaiden reikiintymistä. Sen sisältämä xylitoli tukee vahvan hammaskiilteen muodostumista ja pitää hampaasi puhtaana ja suojattuna. Hammastahnamme on suunniteltu suun terveytesi hyväksi. Se sisältää raikkaan mintun makua, xylitolia ja auttaa pitämään hengityksesi raikkaana​.

Tutustu lisää tuotteisiimme ja kokeile itse, kuinka Loiste Hammastahna ja Loiste Sähköhammasharja voivat parantaa suun hygieniaasi ja -terveyttäsi

LOISTE SÄHKÖHAMMASHARJA

Paras lopputulos yhdessä
LOISTE sähköhammasharjan kanssa

Loiste Hammastahna ja Loiste Sähköhammasharja ovat täydellinen yhdistelmä puhtaamman ja terveemmän suun saavuttamiseksi. Ne on suunniteltu toimimaan yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat löytäneet suunhygienian ilon Loiste hammastahnan, Loiste sähköhammasharjan ja Loiste vaihtopäiden avulla.

SUOMESSA VALMISTETTU

Meille suuhygienia ja hyvinvointi
ovat ykkösprioriteetti.

Katso video

Loiste Hammastahna on
ylpeästi valmistettu Suomessa

Meille suuhygienia ja hyvinvointi ovat ykkösprioriteetti. Valmistamalla tuotteemme Suomessa voimme varmistaa, että jokainen hammastahnatuubi täyttää tiukat laatuvaatimuksemme ja tarjoaa parasta mahdollista suunhoitoa asiakkaillemme.